CSIKUNG (CHI KUNG, QIGONG, QI GONG)

A CSIKUNG az életerőt adó energia mozgatásának, gyűjtésének, nemesítésének, ősi, kínai művészete. Segíti a test öngyógyító mechanizmusait. A test, a lélek és a szellem harmóniájának megteremtésének egyik leghatékonyabb eszköze.

 

Az oldal ide költözött: http://csikung.eu"Energiagyűjtés mesterfokon!"Fáradékony? Ingerlékeny? Fogytán az energiája?

Jó helyen jár!

A CSIKUNG segít a problémáján?
csikung.jpgMinden, amit a CSIKUNG-ról tudni akar!


A CSI energiát, életerőt a mindenütt jelenlévőt jelenti. A KUNG művelést, müködtetést, gyakorlást, elmélyült munkát jelent. Egyszóval a csikung testünk energiáinak művelése, működtetése.

A csikung a kínai kultúra egyik ősi technikája, mely bizonyos szint elérése után tudománnyá majd végül művészetté válik.

A csikungtanulás célja: az egyén önfejlődésén keresztül, a test, a lélek és a szellem összehangolása, harmóniájuk megteremtése, fizikai és mentális szintű fejlődés, az egészség megszerzése és megőrzése, önmagunk megértése,  a világmindenség teljességére való ráhangolódás és nem utolsó sorban megtalálni helyünket a világban és megtalálni a boldogságot.


A CSIKUNG AZ ÖNFEJLESZTÉS MŰVÉSZETÉNEK LEGMAGASABB SZINTJE!


Életünk minőségét a szüleinktől örökölt, a táplálékból és a környezetből felvett energia együttes szintje határozza meg. A szüleinktől örökölt energia nem növelhető, az életünk folyamán csökken. Ezzel szemben a környezetünkből felvett energiagyűjtés hatékonyságát növelni  tudjuk,  már két hétvégi tanfolyamon. Ezeknek az energiáknak a gyűjtésével, irányításával, mozgatásával, javításával,  nemesítésével   változtatni tudunk környezetünkön, mely meghatározza egészségi állapotunkat és életminőségünket.

j0438537.jpg
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 6
Tegnapi: 8
Heti: 52
Havi: 56
Össz.: 22 165

Látogatottság növelés
Oldal: Csikung
CSIKUNG (CHI KUNG, QIGONG, QI GONG) - © 2008 - 2018 - csikung.hupont.hu

Az, hogy weboldal ingyen annyit jelent, hogy minden ingyenes és korlátlan: weboldal ingyen.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »